Ounama

Hei ja tervetuloa!

Ihanaa, että olet tullut vierailemaan Ounaman verkkokauppaan! Valikoimasta löydät lystikkäitä koivuvanerikorvakoruja, jotka ovat syntyneet erilaisilla muodoilla, kuvioilla ja väreillä leikittelystä. Kaiken takana hääräilen minä, Annemari.

Ounama sai alkunsa vuonna 2020, kun olin tutustunut digitaalisen piirtämisen maailmaan iPadin hankkimisen myötä. Piirtelemäni muodot alkoivat jossain vaiheessa näyttää silmissäni korvakorujen osilta ja siitä kaikki saikin alkunsa. Olen aina pitänyt käsillä tekemisestä ja olin jo pitkään haaveillut omasta verkkokaupasta, joten palaset loksahtivat kohdilleen ja Ounaman verkkokauppa avautui elokuussa 2020.

Korut on valmistettu alusta loppuun saakka lähituotantona Helsingissä: suunnittelen ja kokoan kaikki korut Helsingissä kotini työhuoneessa. Korujen puuosat puolestaan printataan ja laserleikataan muotoonsa muutamien kilometrien päässä. Materiaaleina on käytetty ympäristöystävällisesti tuotettua suomalaista koivuvaneria sekä ruostumatonta terästä.

Tavoitteenani on luoda vastuullisesti valmistettuja hyvän mielen tuotteita, joten toivon, että ne tuovat sinulle yhtä paljon iloa kuin niiden valmistaminen on tuonut minulle! ❤️

Annemari